Eventos

Vicent Camps ens recita un poema…

Vicent Camps (1958, Xirivella) és poeta i rapsoda des de fa més de 25 anys. Ha posat veu als versos d’escriptors tan emblemàtics com Vicent Andrés Estellés, Marc Granell, Carmelina Sánchez-Cutillas o Maria Beneyto. Com a creador, Camps ha conreat una poesia majoritàriament senzilla i directa, amb una certa predilecció per temes socials. Del seu poemari Els botxins de la innocència és aquest poema que hui el nostre poeta comparteix amb nosaltres. Defensor infatigable de la llengua i altaveu de veus poètiques tant consolidades com emergents, Vicent Camps ens recita hui aquests versos propis i ens convida a estimar la llengua, la cultura i l’art de València.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: