Eventos

Estança al Gran Hotel de las Reinas

El millor espectacle que hem vist en anys. L’equip de la revista Parnaso acudí el passat cap de setmana al Teatre Olympia per a veure l’espectacle del Gran Hotel de las Reinas i pogué entrevistar les seues protagonistes. Presentat per Supremme de Luxe i amb la participació de Paca la Piraña, el Gran Hotel permet que l’espectador visite habitació per habitació les concursants de la primera edició de Drag Race Espanya. Amb un muntatge espectacular i un vestuari d’infart, les queens provoquen amb cada lyp sync una sobredosi d’eufòria i serotonina al pati de butaques. Ho donen tot en cada actuació. Supremme de Luxe i Pupi Poisson s’arrancaren, fins i tot, a cantar en directe.

Han sigut més de tres mil set-centes persones les quals han gaudit de la funció al llarg del seu pas per la ciutat de València, seu artística d’Hugáceo Crujiente. L’Hotel és una reivindicació dels somnis complits, de la diversitat i de l’amor propi. També és l’homenatge de Paca la Piraña a la seua gran amiga Cristina Ortiz, la «Veneno», i el somriure a la cara de tots els que ixen del teatre amb una onada d’emocions, empoderats i amb les mans adolorides de tant aplaudir. Perquè, com va explicar Supremme de Luxe, el Gran Hotel de las Reinas és hotel i refugi: allà dins tot el món pot ser qui vulga ser.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: